onsdag 29 juni 2011

Sol och värme

gör Heidi glad i alla fall, men Betty är inte lika road. Hon lever mest på halvfart nu när det är såhär varmt! Jag tycker det är skönt, hon ligger mest vid mina fötter och hittar inte på en massa bus. ;)

De får käka lyxmat nu när deras torrfoder varit slut i butik ett tag, Vom og hundemat. Frågan är om de kommer äta de torra pluttarna igen... hmmm... Slurp säger det och sen är skålen tom. Lite meckigt är det att komma ihåg att ta ut de frysta "korvarna" i tid, igår fick de hälften tinat och hälften fryst vilket nog egentligen bara var bra då det tog lite längre tid att äta upp.

Heidi är nu helt urfälld, tycker det tog väldigt lång tid denna gång, och hon ser värre ut än nånsin. Inombords är hon dock hur vacker som helst! Hon är som en unghund och sprallar mest hela dagarna. Betty får ligga i om hon ska orka med i Heidis tempo. Var i skogen med dem här om dan, Heidi bränner rakt in i ett kalhygge och far runt bland alla kvistar och grenar utan problem, hack i häl kommer fröken klumpfot som halvt bryter benen av sig. Betty har verkligen ingen styrsel i kroppen, var och varannan dag står man nästan på näsan när hon kommer farandes och beräknar avståndet från sig själv till människan som om hon vore storlek pomeranian. ;) Knäpp men ack så go!

De fick ju vara med på syrrans möhippa också, här är några bilder från det. :)
Två finingar i Hagaparken!

Såhär kul tyckte Betty det var på möhippan.

Tungstudie

Sen poserade hon så snällt!

Å Heidi med!


/C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar