fredag 2 december 2011

Ögat

blir nog inte så mycket bättre egentligen. Vi har kört salva i 9 av 10 dgr nu, och enda skillnaden är att hon inte kniper med det längre. Men det är lika hårlöst (om inte mer) och hon har kvar de små knopprorna runt om. Får se vad vi gör härnäst.

Det blev ju ingen utställning såklart, igen. Been there done that. Det suger. Får väl se om det nånsin blir av.

Annars knallar det på. Vi har julpyntat och gjort fint här hemma och Betty hjälper till och möblerar om tomtarna. :) Hon är ju ypperligt förtjust i att bära och det tycker jag bara är mysigt. Hon är världsbäst på att apportera och det har i alla fall inte jag lärt henne, måste vara hennes retrieverkompisar! Hon är jätteduktig på det och lämnar av så fint i handen. Hon är inte en sån där latmask som bara släpper det hon bär på marken framför en. :) Funderar på att kolla upp lite agilitybanor som man kanske kan öva lite på, hon är fasligt förtjust i att balansera och ta sig både under och över hinder. I bakhuvudet finns ju varningsklockan om armbågen men jag tror att det finns mycket på agilityplanen som man kan göra ändå. Hon behöver ju inte hoppa över allt! :) Betty är verkligen en sån där hund som blommar ut när hon får lite uppgifter, och det vore ju synd att inte göra nåt som hon tycker om bara för att spara på en armbåge som man i alla fall inte vet hur länge den håller. Så tycker jag!

Just nu ligger de och gnager på varsitt ben, Betty i soffan och Heidi på fårskinnet. De har sina platser. Betty verkar vara en liten herre på täppan och Heidi är mer en komfort-typ.


/C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar