måndag 21 mars 2011

Lite update

Betty är ju numer friskförklarad! Wihoo! Jag kom på att jag inte riktigt skrivit ut det här på bloggen utan bara på fejsbuck. Hon fick tummen upp av sjukgymnasten i förra veckan och jag åkte hem med tårar av glädje längs kinderna! Så himla trevlig känsla att veta att det nu bara är två traskgånger kvar och sen är vi fria att leva livet! Betty busar på som aldrig förr och har en stor aptit på livet nu, helt annat än hur hon var i höstas. Skönt att hon "kom tillbaka" som en riktigt jobbig unghund, då vet man ju liksom att allt är ok på någe vis. Kottar i öronen och en vilja av stål men faktiskt börjar det släppa lite nu. Lagom inför vår kurs vi ska gå som börjar i april. Det var den kursen vi började på precis innan B's operation, lagom och fortsätta nu tänkte vi!

Jag måste bara få lyfta upp Kjerstin Pettersson på Ultuna här också, världens bästa sjukgymnast för våra fyrbenta vänner. Helt underbar med djuren och hon har en kunskap som är helt galet djup. Hon har verkligen varit ljuset i tunneln hela vägen.

Nu väntar vi på vår och värme, sen ska vi inviga sjöarna här omkring igen till mitt lilla badmonster! Ser också fram emot MH't i Uddevalla med Essmania's i maj och såklart kennelträffen dan efter. Ska bli så roligt! Äntligen kan vi vara med och socialisera ordentligt, jag och mina vovvar. Hoppas också på att Betty håller sig lika fin i armbågen framöver som hon är nu, då blir det nog utställningspremiär på specialen.

Mors!
/C

Avslappnade vid det "osynliga" staketet utanför vår stuga på Öland i somras. Duktiga vovvar!

1 kommentar:

  1. Det var härligt i somras den dagen på Öland :)

    SvaraRadera